بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

ذوالنوری: ما به آذربایجان و ترکیه هشدار می‌دهیم

ذوالنوری: ما به آذربایجان و ترکیه هشدار می‌دهیم عضو کمیسیون امنیت مجلس گفت: آذربایجان و ترکیه و هر کشور دیگری که بخواهد با دم شیر بازی کند و منافع جمهوری اسلامی ایران را تهدید کند، از ایران سیلی محکمی خواهد خورد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 04
کد خبر: ۱۰۴۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب درباره تحرکات ایجاد شده در شمال‌غرب کشور، گفت: جمهوری اسلامی ایران حسن همجواری و حفظ تمامیت ارضی کشورها و به ویژه کشورهای همسایه را همواره مورد تأکید و احترام قرار داده است.

 

وی افزود: کشورهای اسلامی برای جمهوری اسلامی ایران از کشورهای غیراسلامی اهمیت بیشتری دارند و ما نسبت به این کشورها یک احساس قلبی و دینی داریم، بنابراین برای کشورهای اسلامی و کشورهای همسایه اسلامی‌مان احترام خاص قائلیم.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: حسن همجواری و احترام متقابل اقتضا می‌کند که ما بی‌احترامی و تهدیدی از ناحیه کشورهای منطقه احساس نکنیم. یک مصداق احساس ناامنی و تهدید این است که بعضی از کشورهای همسایه ما به بهانه تأمین امنیت خودشان به دشمنان ما اتکا کنند و پای دشمنان ما را پشت مرزهایمان باز کنند یا بخواهند مرزهای منطقه را تغییر دهند که بر منافع جمهوری اسلامی اثر بگذارد.

 

ذوالنوری خاطرنشان کرد: آقای الهام علی‌اف، امر برایش مشتبه شده و دچار خطای تحلیل شده و دچار یک کجروی فکری شده است و فکر کرده که اگر اتحاد با ترکیه و رژیم صهیونیستی یک مثلثی در منطقه تشکیل دهند، می‌توانند مرزهای شمال ما را تحت‌تأثیر قرار دهند و همسایگی‌مان را با ارمنستان قطع کنند و با اشغال خاک این کشور، همسایگی ما با ارمنستان را از بین ببرند و یکی از سه راه دسترسی ما به اروپا که از راه ارمنستان است را قطع کنند.

 

وی افزود: آذربایجان و ترکیه با این کار خود تکیه به رژیم صهیونیستی و تسلیحات رژیم صهیونیستی را در منطقه رواج دادند و از سوی دیگر پای گروهک‌های ضدانقلاب، ضداسلام را در منطقه باز کردند. اینها همگی تهدید برای جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شوند و لذا ما هم به آذربایجان و هم به ترکیه هشدار می‌دهیم و هر کشور دیگری که می‌خواهد با دم شیر بازی کند تا زمانی که کشورهای منطقه دست دوستی‌شان عقب نرفته جمهوری اسلامی با آنها دوست است اما اگر بخواهند منافع جمهوری اسلامی را تهدید کنند یقینا جمهوری اسلامی سیلی محکمی به آنها خواهد زد و در واقع حکام وابسته از ملت‌های منطقه سیلی محکمی را خواهند خورد.

 

وی اظهار داشت: بنابراین مسئولین آذربایجان و ترکیه باید سر عقل بیایند و به مسیری بازگردند که منافع کشورهای منطقه را تأمین می‌کند./فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار